Minőség és Garancia

Értéket mentünk 1989 óta

Árgarancia

Az adatmentés teljes munkadíját sikeres mentés esetén számítjuk fel. Írja le on-line adatlapunkon, hogy milyen adatokat keres, és határozza meg Ön, hogy mit tekint sikeres mentésnek. A fizetés és az átvétel előtt minden esetben lehetőséget biztosítunk a mentett adatok ellenőrzésére.

Szakértelem

Harmad évszázados múltunknak és korábban az adathordozó gyártásban szerzett tapasztalatainknak köszönhetően ma is nagy sikerrel állítunk vissza adatot a legtöbb adathordozóról.

Minőség

Magyarországon egyedülálló módon kizárólag a legjobb eszközökkel és saját fejlesztésű technológiával dolgozunk. Csak a KÜRT rendelkezik 100-as tisztaságú tisztéri laboratóriummal (ISO 5).

Eszköztárunk és szolgáltatásunk folyamatos fejlesztését az ISO 9000-es szabványcsalád segíti és garantálja az állandó kifogástalan minőséget, valamint a vevői elégedettség növekedését, a vevői igényeknek való magasabb szintű megfelelést.

Adatbiztonság

Munkánk során elsődleges és elengedhetetlen feltétel. Eszköztárunk, technológiánk biztonságos, így garantáljuk, hogy adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe. Emellett a saját fejlesztéseinknek köszönhetően teljes mértékben ki tudjuk zárni a további adatvesztést a mentendő adathordozó beérkezése után. Így lehetőség van arra, hogy minden lehetséges módszert bevessünk a sikeres mentés érdekében.