CD, DVD, Floppy, ZIP adatmentés

30 éves múltunknak és az adathordozók gyártásában szerzett korábbi
tapasztalatainknak köszönhetően ma is nagy sikerrel állítunk vissza archív adatokat.

A nagy szerverek, a számítógépek, notebook-ok és a külső, hordozható házak is HDD-t (Hard Disk Drive) rejtenek magukban, erről indul a rendszer és itt tároljuk a legfontosabb adatainkat is.

Több mint 30 év tapasztalata alapján megállapíthatjuk, hogy egyre könnyebb adatot veszíteni ezekről az elektromechanikus eszközökről. A KÜRT Adatmentés saját megoldást fejlesztett ki a különböző adatvesztési problémákra. Minden esetben mérnöki munkával dolgozunk az adat-helyreállítás során.

A Kürt Adatmentés mérnöki csapata több éves merevlemez fejlesztésben és gyártásban szerzett
tapasztalattal rendelkezik, mely garantálja, hogy az Ön adatai hozzáértő kezekben legyenek.

A Kürt Adatmentés a merevlemez, memóriakártya, szerver / RAID / NAS eszközökről való adatvisszaállítás mellett az alábbi adathordozókról végez adatmentést:

  • CD és DVD – fizikai vagy kémiai folyamatok hatására fellépő adatvesztéskor.
  • Floppy, ZIP drive – sérült vagy meghibásodott adathordozók esetén.

Adatmentés fix áron

A CD, DVD, a Floppy és a ZIP drive-ok adatmentését előre rögzített áron végezzük, gyártótól, kapacitástól függetlenül. A folyamat a többi adathordozótól eltérő módon nem vizsgálattal, hanem azonnali adatmentési kísérlettel kezdődik. Amennyiben az adatmentés sikertelen, semmilyen munkadíjat nem számítunk fel! Ez alól kivétel S.O.S. adatmentés esetén a 20%-os munkadíj, melyet sikertelen mentés esetén is meg kell fizetni.

Az adatmentési folyamat lezárását követően, külön díj ellenében kérhető Szakvélemény, mely az alábbi információt tartalmazza:

  • Részletes leírás az adathordozó műszaki állapotáról
  • Az adatmentés folyamatának leírása

Árak

Adatmentési árak: 50.000,- Ft + Áfa

Várható határidő: 10 munkanap

S.O.S. adatmentés: Egyedi áron