Adatmentés mobiltelefonról

Mobiltelefon adatmentés a Kürt-től

A világban működő 15 milliárd mobiltelefon ma már rendkívül nagy adatmennyiséget képes tárolni, amelyek nagy értékkel bírnak a tulajdonosuk számára. A telefonok használatának sokrétűségéből fakadóan ezek az adatok sokfélék lehetnek. Tárolunk rajtuk névjegyeketjegyzeteket és legnagyobb mennyiségben fotókat. Előfordulhat, hogy a tárolt adatok egyediek, vagyis más helyen nincs belőlük másolat, a telefonok pedig használatuk során könnyen megsérülhetnek fizikailag vagy szoftverhiba miatt. Erre nyújt magas minőségű megoldást a KÜRT Adatmentés.

Szolgáltatásaink

  • Videók, képek és hangjegyzetek mentése
  • Névjegyek, kontaktok mentése
  • SMS-ek mentése
  • Viber és WhatsApp üzenetek mentése szövegként

Vállaljuk bármilyen típusú sérült vagy hibás mobileszközök (telefonok, tabletek, phabletek) mentését. Kérje állapotfelmérésünket 6.000 Ft (Áfával) áron, melynek során megállapítjuk a problémát és azt, hogy lehetséges-e az adatmentés. Az állapotfelmérést követően árajánlatot adunk a mentésre, amely tartalmazza az adatmentés munkadíját és a várható határidőt. Ennek birtokában dönthet, hogy megrendeli-e az adatmentést.

A mobil eszközök (telefonoktabletekphabletek) a hagyományos adathordozóknál jóval komplexebb eszközök adattárolási szempontból is. Ugyan a FLASH alapú adattárolók csoportjába tartoznak, mégis jelentősen különbözik használandó adatmentési technológia a többi FLASH eszköztől.

Azon kívül, hogy nem megbízhatóbbak, mint a többi FLASH alapú tároló – hiszen újraírási ciklusuk véges-, még a felhasználásból eredő jóval gyakoribb hibák is veszélyeztetik a rajta tárolt adatokat (törésvízkárelektromos hibák).

MOBILESZKÖZÖK ESETÉN 5 NAPOS HATÁRIDŐVEL ÁLLAPOTFELMÉRÉST VÉGZÜNK ÉS AJÁNLATOT ADUNK.

  • Állapotfelmérés: MOBIL: 5 munkanap alatt – 7.000, -Ft Áfával
  • Adatmentési árak: 50.000, – Ft + Áfától
  • Várható határidő: 3-15 munkanap

Itt is, mint minden egyéb adathordozónál, azt javasoljuk, hogy fényképeiket és egyéb értékes adataikat ne kizárólag mobilon tárolják, hanem minden esetben készítsenek biztonsági másolatot.