Az adatmentés folyamata

Adatmentésre van szüksége? Van megoldásunk!
Kérjen árajánlatot és bízza a munkát a Kürt-re, Magyarország piacvezető adatmentő szolgáltatójára.

Munkánk alappillérei a professzionalizmus, szakértelem és a maximális adatbiztonság. Minden esetben az eredeti állapotot megőrizve, másolatot készítünk a sérült adathordozóról. Az adatmentési folyamatot már ezen a munka példányon végezzük el. Így mindig vissza tudunk nyúlni az eredeti állapothoz. Ez különbözteti meg a kísérletezést a szakszerű munkavégzéstől. A folyamat egyszerű, gyors.

Ne bízzon az olcsó ajánlatokban!
Válassza a minőséget, rejtett költségek nélkül.
Kürt Adatmentés.

1
Árajánlat kérés

Kérjük töltse ki online adatlapunkat, majd küldje el sérült adathordozóját címünkre, vagy hozza be személyesen az Adatmentés Ügyfélszolgálatra STANDARD vagy PRÉMIUM állapotfelmérésre. Az eszköz beérkezése után STANDARD állapotfelmérés esetén 5, PRÉMIUM állapotfelmérés esetén 1 munkanapon belül a KÜRT Árajánlatot ad az adatmentésre, amely tartalmazza az adatmentés munkadíját és a várható határidőt. Ezzel semmilyen kötelezettséget nem vállal, mi pedig garantáljuk, hogy adathordozója Magyarország legjobb adatmentő szakemberei kezébe kerül.

2
Megrendelés

Az állapotfelmérés során árajánlatot készítünk, ezt követően dönthet, hogy megrendeli az adatmentés szolgáltatást vagy sem. Megrendelés esetén azonnal elkezdjük a munkát és az érdemi folyamatokról folyamatosan tájékoztatjuk Önt e-mailben vagy telefonon. A teljes díjat csak akkor kell fizetnie, ha az adatmentés folyamat sikerrel zárul és erről Ön is meggyőződött.

3
Adatmentés

Megrendelést követően az adatmentést egy biztonsági másolat készítésével kezdjük, minden adathordozó esetében. Így a munkafolyamat során több technológiával is tudunk dolgozni, kizárva ezzel a további adatvesztést. A másolatokat a sikeres és ellenőrzött mentés végeztével természetesen töröljük. A lementett adatokat új adathordozóra írjuk fel, melyet 2TB-nyi adatmennyiségig mi biztosítunk Önnek a szolgáltatás részeként.

4
Átvétel

Az adatmentés folyamat végéhez közeledve fájl listát küldünk, illetve minden Ügyfelünknek lehetőséget biztosítunk a lementett adatok ellenőrzésére. A lementett adatokat fizetést követően az új adathordozón adjuk át. Személyes átvételre, vagy csomagküldésre is lehetőséget biztosítunk.

Nem fér hozzá adataihoz?

Kérjen árajánlatot a KÜRT Adatmentéstől!