Mobiltelefon adatmentés a KÜRT-től


A világban működő 15 milliárd mobiltelefon ma már rendkívül nagy adatmennyiséget képes tárolni, amelyek nagy értékkel bírnak a tulajdonosuk számára. A telefonok használatának sokrétűségéből fakadóan ezek az adatok sokfélék lehetnek. Tárolunk rajtuk névjegyeket, jegyzeteket és legnagyobb mennyiségben fotókat. Előfordulhat, hogy a tárolt adatok egyediek, vagyis más helyen nincs belőlük másolat, a telefonok pedig használatuk során könnyen megsérülhetnek fizikailag vagy szoftverhiba miatt. Erre nyújt magas minőségű megoldást a KÜRT Adatmentés.

Szolgáltatásaink

  • Videók, képek és hangjegyzetek mentése
  • Névjegyek, kontaktok mentése
  • SMS-ek mentése
  • Viber és WhatsApp üzenetek mentése szövegként

brokenphones


Vállaljuk bármilyen típusú sérült vagy hibás mobileszközök (telefonok, tabletek, phabletek) mentését. Kérje állapotfelmérésünket 4.000 Ft + Áfa áron, melynek során megállapítjuk a problémát és azt, hogy lehetséges-e az adatmentés. Az állapotfelmérést követően árajánlatot adunk a mentésre, amely tartalmazza az adatmentés munkadíját és a várható határidőt. Ennek birtokában dönthet, hogy megrendeli-e az adatmentést.

A mobil eszközök (telefonok, tabletek, phabletek) a hagyományos adathordozóknál jóval komplexebb eszközök adattárolási szempontból is. Ugyan a FLASH alapú adattárolók csoportjába tartoznak, mégis jelentősen különbözik használandó adatmentési technológia a többi FLASH eszköztől.

Azon kívül, hogy nem megbízhatóbbak, mint a többi FLASH alapú tároló – hiszen újraírási ciklusuk véges-, még a felhasználásból eredő jóval gyakoribb hibák is veszélyeztetik a rajta tárolt adatokat (törés, vízkár, elektromos hibák).

Itt is, mint minden egyéb adathordozónál, azt javasoljuk, hogy fényképeiket és egyéb értékes adataikat ne kizárólag mobilon tárolják, hanem minden esetben készítsenek biztonsági másolatot.