Ingyenes program, törölt MP3 fájlok visszaállítására.

  • Egyszerű kezelőfelület
  • Gyors működés
  • MP3 lejátszókon is alkalmazható
  • Fájlrendszer független

Mi történik, ha elveszítettük zenéinket a számítógépről?

Bár adatmentés szempontjából kedvenc zenéink is csak adatként funkcionáló állományok, mégis másként gondolunk egy zenei fájlra, mint egy excel táblázatra. A zene közel áll szívünkhöz, az önkifejezés eszköze.

A zene tehát az egyik legfontosabb adattípus, amit nagy mennyiségben tárolunk a számítógép winchesterén vagy egy külső merevlemezen. A modern mp3 lejátszók esetében például külön alkalmazás segítségével kezelhetjük zenéinket. A zenei fájlok legnagyobb része .mp3 kiterjesztésű, amely egy hatékonyan tömörített formátum, így kis kapacitás lefoglalásával élvezhető minőségben tudunk nagy mennyiségű zenét tárolni.  Egy véletlen törlés, rosszul sikerült átmozgatás, vagy egy megmagyarázhatatlan esemény is okozhat adatvesztést, és bosszúságot.

Professzionális otthoni megoldás

Ha Önnel is a fenti adatvesztések egyike történt, van egy jó hírünk: ingyenesen letölthető a KÜRT Adatmentés kizárólag .mp3 kiterjesztésű (zenei) állományok mentésére fejlesztett alkalmazása. A KÜRT Mp3 Recovery a kiválasztott adattárolón zenei fájlokat keres, teljesen automatikusan. A KÜRT Mp3 Recovery nagy valószínűséggel sok elveszettnek hitt zenét fog visszaállítani. Fontos azonban tudni, hogy ha maga az adattároló eszköz hibásodott meg és nem működik, az adatmentő program nem fog tudni segíteni. Ebben az esetben szakemberek segítségére lesz szüksége.

Paraméterek

Nyelv Angol
Jogállás Freeware (ingyenes szoftver)
Méret 935 KB
Operációs rendszer Windows
Verzió 0.7 Beta
Letöltés

Ingyenes licenc kód a KÜRT MP3 Recovery alkalmazáshoz: KTMP-97435

 

kurt-adatmentes-logo-p

Kezelőfelület

kurt-adator-program