KÜRT - AEGON adatbiztosítás. Szeretne olcsóbb KÜRT Adatmentést? Legyen előrelátó és biztosítsa pótolhatatlan adatait! Így ha bekövetkezik a baj, az adatmentés költségét a biztosító fedezi.

AEGON TREND Basic adatbiztosítás

Az AEGON TREND Basic vállalkozói vagyonbiztosításának kiegészítéseként adatmentési biztosítást kínál, melyhez a professzionális adatmentési szolgáltatást a KÜRT Zrt. biztosítja.

Tűz, robbanás és villámcsapás következményeként elvesztett adatok visszaállítására kínál költséghatékony megoldást a hazai vezető biztosító társaság vállalkozói ügyfelei részére. Az adatok visszaállítását a KÜRT Zrt. adatmentés üzletága végzi, ám ezúttal nem az ügyfélnek kell a zsebébe nyúlni a nem tervezett költségek megtérítéséhez. Ezzel a kiegészítő biztosítással adatvesztés esetén az adatmentés költségét a biztosító megtéríti.

További kedvezmények az AEGON kis- és középvállalati ügyfeleinek:

A két cég együttműködésének keretében az AEGON vállalkozói vagyonbiztosítással rendelkező ügyfeleinek egyedülálló lehetőséget kínál, akik adatvesztés esetén különleges feltételek mellett vehetik igénybe a világ egyik vezető adatmentő cégének szolgáltatásait.

FLASH memória adat visszaállítás – különleges szolgáltatási feltételek az AEGON kis – és középvállalati ügyfelei számára:

10% kedvezmény az adatmentés díjából.

Merevlemez adat visszaállítás – különleges szolgáltatási feltételek az AEGON kis – és középvállalati ügyfelei számára:

  • 20 000 Ft kedvezmény az adatmentés díjából.
  • Ingyenes új merevlemez a visszanyert adatok tárolására.
  • Ingyenes adathordozó ki- és beszállítás a KÜRT telephelyére.
  • 4 munkanapos adat visszanyerési határidő sürgősségi felár nélkül.*
  • S.O.S. adatmentés 10%-os kedvezménnyel.

 

RAID / Szerver adat visszaállítás – különleges szolgáltatási feltételek az AEGON kis – és középvállalati ügyfelei számára:

  • 40 000 Ft kedvezmény az adatmentés díjából.
  • Ingyenes új merevlemez a visszanyert adatok tárolására.
  • Ingyenes adathordozó ki- és beszállítás a KÜRT telephelyére.
  • 6 munkanapos adatvisszanyerési határidő sürgősségi felár nélkül.*
  • S.O.S. adatmentés 10%-os kedvezménnyel.

 

AEGON lakásbiztosítás kiegészítés

Ez a lakásbiztosítási kiegészítés kizárólag informatikai eszközökhöz igénybe vehető adatvédelmi biztosítási forma. Lényege, hogy ha elemi kárból adódóan elérhetetlenné válik a lakásunkban található, merevlemezen tárolt adat, akkor annak több százezer forintos mentési költségeit a biztosító fizeti.

Az éves limit 250 ezer forint és nem csak számítógépre, valamint hordozható adattárolókra vonatkozik, videokamerákra és fényképezőgépekre is. Hatálya kiterjed az Európai Unió egész területére, így ha nyaralás közben történik ezekkel valami, a biztosító akkor is segít.
Az adatmentési szolgáltatást a KÜRT Zrt. nyújtja.