A lent felsorolt adathordozók esetében rendelkezünk adatmentés / adat visszaállítás technológiával. Szolgáltatásainkat az adathordozó típusok szerint osztottuk fel, melyekről különböző határidőkkel vállalunk adatmentést.

ADATMENTÉS MEREVLEMEZRŐL

A merevlemezek a mai napig a legelterjedtebb adattároló eszközök. A nagy szerverektől kezdve, a számítógép, notebook és a külső, hordozható házak is HDD-t rejtenek magukban, erről indul a rendszer és itt tároljuk a legfontosabb adatainkat.
Tovább

ADATMENTÉS MEMÓRIAKÁRTYÁRÓL

A merevlemeztől elérően, az ilyen adathordozókban nincsenek mozgó alkatrészek, az értékes adatok pedig nem mágneslemezen, hanem egy vagy több memóriachipen tárolódnak.Sokan azt hiszik, hogy ezek sokkal megbízhatóbb eszközök, mint egy HDD.
Tovább

ADATMENTÉS SZERVERRŐL

Egyre több háztartásban jelennek meg a NAS-ok, melyek remek megoldást biztosítanak a redundáns adattárolásra, ugyanakkor a meghibásodás, rosszabb esetben a végleges adatvesztés ezen berendezéseknél sem zárható ki teljeskörűen.
Tovább

EGYÉB ADATMENTÉSI MEGOLDÁSOK

CD és DVD – fizikai vagy kémiai folyamatok hatására fellépő adatvesztéskor. Floppy, ZIP drive – sérült vagy meghibásodott adathordozók esetén. Mágnesszalag – elérhetetlen archív állományok fizikai, szoftveres hiba esetén.
Tovább

AZ ADATMENTÉS FOLYAMATA

Munkánk alappillérei a professzionalizmus, szakértelem és a maximális adatbiztonság. Az adatbiztonság a legfontosabb szempont munkánk során. Minden esetben az eredeti állapotot megőrizve, másolatot készítünk a sérült adathordozóról.
Tovább

ADATMENTÉS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Címünk: H-1118 Budapest, Rétköz u. 5., BudaWest Irodaház
Telefon: +36 1 228 5410
Nyitva tartás: Hétfő – Péntek 8.30 – 17.00
Adatmentés Hotline: +36 30 210 7177
Email: adatmentes(kukac)kurt.hu
Tovább