Adatmentésre van szüksége? Van megoldásunk! Kérjen árajánlatot és bízza a munkát a KÜRT-re, Magyarország piacvezető adatmentő szolgáltatójára.

Munkánk alappillérei a professzionalizmus, szakértelem és a maximális adatbiztonság. Minden esetben az eredeti állapotot megőrizve, másolatot készítünk a sérült adathordozóról. Az adatmentési folyamatot már ezen a munka példányon végezzük el. Így mindig vissza tudunk nyúlni az eredeti állapothoz. Ez különbözteti meg a kísérletezést a szakszerű munkavégzéstől. A folyamat egyszerű, gyors.

Ne bízzon az olcsó ajánlatokban! Válassza a minőséget, rejtett költségek nélkül. Kürt Adatmentés.

 

ajanlatkeres1. Árajánlat kérés

Kérjük töltse ki online adatlapunkat, majd küldje el sérült adathordozóját címünkre, vagy hozza be személyesen az Adatmentés Ügyfélszolgálatra STANDARD vagy PRÉMIUM állapotfelmérésre. Az eszköz beérkezése után STANDARD állapotfelmérés esetén 5, PRÉMIUM állapotfelmérés esetén 1 munkanapon belül a KÜRT Árajánlatot ad az adatmentésre, amely tartalmazza az adatmentés  munkadíját és a várható határidőt. Ezzel semmilyen kötelezettséget nem vállal, mi pedig garantáljuk, hogy adathordozója Magyarország legjobb adatmentő szakemberei kezébe kerül.

 

 

megrendeles2. Megrendelés

Az állapotfelmérés során árajánlatot készítünk, ezt követően dönthet, hogy megrendeli az adatmentés szolgáltatást vagy sem. Megrendelés esetén azonnal elkezdjük a munkát és az érdemi folyamatokról folyamatosan tájékoztatjuk Önt e-mailben vagy telefonon. A teljes díjat csak akkor kell fizetnie, ha az adatmentés folyamat sikerrel zárul és erről Ön is meggyőződött.

 

 

adatmentes (1)3. Adatmentés

Megrendelést követően az adatmentést egy biztonsági másolat készítésével kezdjük, minden adathordozó esetében. Így a munkafolyamat során több technológiával is tudunk dolgozni, kizárva ezzel a további adatvesztést. A másolatokat a sikeres és ellenőrzött mentés végeztével természetesen töröljük. A lementett adatokat új adathordozóra írjuk fel, melyet 2TB-nyi adatmennyiségig mi biztosítunk Önnek a szolgáltatás részeként.

 

 

kezbesites4. Átvétel

Az adatmentés folyamat végéhez közeledve fájl listát küldünk, illetve minden Ügyfelünknek lehetőséget biztosítunk a lementett adatok ellenőrzésére. A lementett adatokat fizetést követően az új adathordozón adjuk át. Személyes átvételre, vagy csomagküldésre is lehetőséget biztosítunk.

 

Nem fér hozzá adataihoz?

Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot a KÜRT Adatmentéstől!

Árajánlatot kérek

 

Az adatmentés olyan technológiai eljárás melynek lényege az adatvesztés jellegének feltárása és a hibás rész elemeinek (legyen az szoftver-, vagy hardverelem) pótlása, helyettesítése.

A technológiai folyamat célja az adatok mentése egy helyesen működő eszközre (másik adattárolóra). Az eredeti adattartalom másolását követően kezdődik a valódi adat visszaállítás, azaz a kinyert adatok vizsgálata és újra használhatóvá tétele a felhasználó számára. Az adatmentési eljárásnak ugyanakkor nem célja a hiba okának felderítése, sem a hibás eszköz megjavítása.

A problémamegoldás nehézsége elsősorban abban rejlik, hogy a hiba az építőelemek szintjén jelentkezik. A hardverhiba szinte molekuláris méretű, a szoftverhiba pedig bit méretű is lehet, amilyenből több milliárdnyi található egy modern adattárolón.

A KÜRT Adatmentés fejlődése során az adattárolókkal együtt változott, melyekhez saját adatmentő megoldásokat fejlesztett ki hardware eszközökre és szoftverekre, amik kizárólag az adatok visszanyerését szolgálják.

Adatmentés történelem

A KÜRT sikere az elromlott adattárolók javításával kezdődött a 70-es évek végén. A floppy, a mágneslemez, majd a winchester nekünk való feladat volt, majd jött a szinte mindent elsöprő PC-áradat. A kihívás óriási volt, és folyamatos.

A KÜRT külföldi leányvállalataival együttműködve, nemzetközi mérnökcsapata kutatási és fejlesztési eredményeinek köszönhetően képes sikeresen megküzdeni a technológiai fejlődés újabb és újabb feladványaival.

Kihívások az adatmentésben

Ismereteink szerint ma már legalább tízezer különböző típusú adattároló van forgalomban és a gyártók folyamatosan dolgoznak újabb és újabb eszközök fejlesztésén. A floppy, a mágnesszalag és a merevlemez, jelentős átalakuláson ment át nem beszélve ezek adatmentési eljárásairól. Az adattárolók pedig – a gyártói minden híresztelésével ellentétben – időnként elromlanak.

A szoftveres világ egy sor, számunkra új területét is fel kellett fedeznünk. Például a merevlemezek, NAND FLASH meghajtók működését meghatározó programokat (firmware), vagy az operációs rendszerek belső felépítését. Operációs rendszerből pedig rengeteg van, a verziók meg úgy szaporodnak, mint a gombák és van közöttük jó néhány „mérgező” is. A számtalan vírus megjelenése további kihívások elé állítja szakembereinket.

Fizikai meghibásodások merevlemezeknél

A merevlemezek működésének megértéséhez a fizikai sérülések lehetőségeiről és azok következményeiről, és az adatmentés érdekességeiről készített alábbi videót ajánljuk figyelmébe.

„Értéket mentünk 1989 óta“

Árgarancia

Az adatmentés munkadíját sikeres mentés esetén számítjuk fel. Írja le on-line adatlapunkon, hogy milyen adatokat keres, és határozza meg Ön, hogy mit tekint sikeres mentésnek. A fizetés és az átvétel előtt minden esetben lehetőséget biztosítunk a mentett adatok ellenőrzésére.

Szakértelem

Harmad évszázados múltunknak és korábban az adathordozó gyártásban szerzett tapasztalatainknak köszönhetően ma is nagy sikerrel állítunk vissza adatot a legtöbb adathordozóról.

Minőség

Magyarországon egyedülálló módon kizárólag a legjobb eszközökkel és saját fejlesztésű technológiával dolgozunk. Csak a KÜRT rendelkezik 100-as tisztaságú tisztéri laboratóriummal (ISO 5).

Eszköztárunk és szolgáltatásunk folyamatos fejlesztését az ISO 9000-es szabványcsalád segíti és garantálja az állandó kifogástalan minőséget, valamint a vevői elégedettség növekedését, a vevői igényeknek való magasabb szintű megfelelést.

Adatbiztonság

Munkánk során elsődleges és elengedhetetlen feltétel. Eszköztárunk, technológiánk biztonságos, így garantáljuk, hogy adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe. Emellett a saját fejlesztéseinknek köszönhetően teljes mértékben ki tudjuk zárni a további adatvesztést a mentendő adathordozó beérkezése után. Így lehetőség van arra, hogy minden lehetséges módszert bevessünk a sikeres mentés érdekében.