Adatvesztés történt?

 •  

  Hívjon minket a 06 1 228 5410-es telefonszámon.

  Várjuk Budaörsön az Adatmentés Ügyfélszolgálaton.

  Akár 25 perccel a laborba érkezést követően, ingyen adunk adat visszaállítási ajánlatot.

  Válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást itt.

  Töltse ki megrendelését az adatmentés megkezdéséhez.

  Az adatmentés várható árairól itt tájékozódhat.

Pendrive Adatmentés

 • Pendrive és FLASH memória adatmentés.

  Sérült, meghibásodott eszközök vagy törölt adatok esetén segítünk a visszaállításában. 

Adatmentés program

 • KÜRT MP3 Recovery

   

  Mp3 adatmentő programunk mindenki számára ingyenesen elérhető.

Adatmentés folyamata

Megrendelés és
szállítás

Vizsgálat és adatmentés

A visszanyert adatok kézbesítése

Írja le megrendelő oldalunkon adatvesztési problémáját, majd válassza ki adathordozóját és a szolgáltatást. Az adatmentés árairól itt tájékozódhat.

Küldje el sérült adathordozóját címünkre, vagy fáradjon be ügyfélszolgálatunkra személyesen.

Azonnal megkezdjük a munkát, miután a sérült adathordozó megérkezett hozzánk.

Merevlemez adatmentés esetén egyedülálló módon, a beérkezést követő 25 percen belül árajánlat készül.

Tájékozódjon adatmentés árainkról és a vállalt határidőkről.

A mentett adatokat egy új adathordozón adjuk át. Személyes átvételre, vagy csomagküldésre is lehetőséget biztosítunk.

Adatmentés a piacvezető KÜRT-től:

Ügyfeleink professzionális ügyfélszolgálatunkat és a kiváló szolgáltatást emelik ki, amikor minket értékelnek. Erre büszkék vagyunk és továbbra is a piac legmagasabb színvonalára törekszünk. Olvassa történeteinket, tudjon meg többet a KÜRT Adatmentés elkötelezett munkájáról.

Segíthetünk? Hívja ügyfélszolgálatunkat: + 36 1 228 5410

Érdemes meglátogatnia Kérdések és válaszok rovatunkat, ahol adatmentési szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdésekről is olvashat!

   

KÜRT adatmentési szolgáltatások

A KÜRT Magyaroszágon piacvezető, Európában is elismert adatmentési szolgáltató.

Merevlemez adatmentés, nyitott merevlemezMerevlemez adatmentés (HDD)

A KÜRT legismertebb szolgáltatása. Nagy sikerességgel mentünk fizikailag vagy szoftveresen meghibásodott eszközökről adatokat. A merevlemez adatmentést Magyarországon egyedülálló módon tisztaterű (pormentes) laboratóriumban végezzük. Tekintse meg kisfilmünket a merevlemez adatmentésről.

memóriakártya adatmentés

Pendrive és memóriakártya adatmentés

Memóriakártyák (SC, MiniSD, MicroSD, Xd, stb.), pendrive-ok, egyéb FLASH típusú adattárolók adatmentése, fizikai valamint szoftveres hiba esetén vagy adattörlést követően. Adatmentésre tönkrement alkatrészek vagy titkosított adattároló esetén is van lehetőség. Speciális meghibásodások esetén egyedi algoritmusokat fejlesztünk az adattartalom kiolvasására és értelmezésére. 

Floppy, ZIP drive adatmentés

Sérült, vagy meghibásodott Floppy és ZIP drive-ok vizsgálata és mentése.


Mágnesszalag adatmentés

Elérhetetlen archive állományok visszanyerését végezzük mágnesszalagokról fizikai, szoftveres hiba esetén.

Szerver / RAID adatmentés

RAID rendszerek, storage-ok, NAS, nagy adattároló rendszerek szoftveres újraépítése. Adatmentés fizikailag meghibásodott eszközökről. Különböző RAID konfigurációk, szerver architektúrák kezelése.

CD és DVD adatmentés

CD és DVD adathordozók adatmentése, fizikai vagy kémiai folyamatok hatására fellépő adatvesztéskor.


 

   

Híreinkből

A KÜRT Adatmentés Hungarikum

A KÜRT Zrt. idén 25 éves fennállása óta számos elismerést, díjat kapott tevékenységéért. 2014 januárjában ért minket az a megtiszteltetés, hogy Adatmentés technológiánkat Hungarikummá nyilvánította a Hungarikum Bizottság.

A Vidékfejlesztési Minisztériumon belül működő szervezet idén több rendezvénysorozatot is indított, hogy népszerűsítse a Hungarikumokat. A 2014.07.24 és 27 között, a Budai Várban megrendezett Hungarikum Hétvégén a KÜRT Adatmentés is részt vett kiállítóként.

A technológiát nehéz kézzel foghatóan prezentálni és egy része nem is mozgatható, mi mégis igyekeztünk megmutatni tudásunkat. A megnyitón elégettük, majd vízbe dobtuk azt a merevlemezt, amire a 41 Hungarikum fényképe került. A feladatunk az volt, hogy a fesztivál végére visszanyerjük az erős sérülésnek kitett külső vincseszterről az adatot.
Habár a körülmények extrémnek mondhatóak, a KÜRT az elmúlt 25 évben találkozott már hasonló esettel. Egy lakástűzben sajnos ennél jóval hosszabb ideig vannak kitéve személyes tárgyaink mellett értékes adataink is a tűz, majd pedig az oltás következtében a víz káros hatásainak. A sikeres mentést sok körülmény befolyásolja és sajnos az esetek 20%-ban már a KÜRT sem tud segíteni.
Ha azonban bármilyen adatvesztés után azonnal profi szakemberre bízzuk a munkát, megadjuk a legtöbb esélyt a sikeres adatvisszaállításnak.

Úton a KÜRT-beElégett merevlemez

A Hunkarikum Hétvégén sem történt ez másképp, hiszen a látványos bemutató után a sérült merevlemez azonnal a KÜRT modern tisztaterű laboratóriumába került, ahol nekiláttunk a munkának. A feladat nem volt egyszerű, mert a külső ház ráégett a merevlemezre, valamint a tiszta terébe is került víz.

Az alkatrészek cseréje és a lemez alapos, több fázisú tisztítása után sikerült annyi életet lehelni bele, hogy fizikai másolatot készítsünk róla. Ez biztonsági szempontból elengedhetetlen, hiszen az eredeti eszköz működése bizonytalan. Minden esetben több adatmentési megoldást is alkalmazunk a tökéletes Víz a merevlemez belsejébenvégeredmény elérése érdekében, de a sérült eszközön nem lenne több esélyünk.

A kemény munkának meglett a gyümölcse: sikeresen visszaállítottuk a képet a
41 Hungarikumról.

Ha adatmentésre van szüksége, hívja Ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-1/ 228 5410-es telefonszámon.